Noor bin Ladin: “He [Trump] Must Be Reelected

 


It’s Vital for the Future of Not Only America, but Western Civilization as a Whole” 

Savanah Lyn Thomas  
September 6, 2020  
 
Noor bin Ladin, niece of Osama bin Laden, did an interview with the New York Post. In it, she warned that with a Biden/Harris administration that another attack similar to the 9/11 Terrorists attacks in 2001 is a very real possibility. She said, “ISIS proliferated under the Obama/Biden administration” and that they weren’t hard on the terrorist cell enough, but that Trump has proved he does and will protect America from any foreign threat “by obliterating terrorists at the root and before they get a chance to strike.”

See the source imageAndy Van

See the source image


Noor bin Ladin
photo from independent.co.uk

She is the daughter of Carmen Dufour and Yeslam bin Ladin, the half brother of Osama. She pointed out that her branch of the family spells the name differently than her infamous murderer uncle. Her parents divorced in 1988 and she and her two sisters were raised in Switzerland. From there, she watched America and over the years has consumed a lot of conservative media. She calls herself “an American at heart” and often wears a red MAGA hat.


Side by side of Noor bin Ladin in a MAGA hat and President Trump

Noor said she has long supported President Trump, starting when he announced his run for the presidency in 2015. She says she admires his resolve and insists that him being reelected is imperative to the survival of America itself and western civilization as a whole.

You look at the terrorist attacks that have happened in Europe over the past 19 years. They have completely shaken us to the core… [Radical Islam] has completely infiltrated our society. In the US it’s very worrying that the left has aligned itself completely with the people who share that ideology.”


Noor bin Ladin
photo from thesun.co.uk
Noor bin Ladin: “Ông ấy [Trump] phải được bầu lại… Điều đó rất quan trọng cho tương lai của không chỉ nước Mỹ, mà cả nền văn minh phương Tây nói chung”Chủ nhật6/9/2020

Noor bin Ladin, cháu trùm khủng bố Osama Bin Laden, bày tỏ sự ủng hộ với TT Trump và cảnh báo một vụ 11/9 thứ hai có thể xảy ra nếu Biden đắc cử.

"IS đã phát triển mạnh mẽ dưới chính quyền Obama - Biden, dẫn tới việc phiến quân đến châu Âu. Trump đã cho thấy ông ấy bảo vệ Mỹ và chúng ta trước các mối đe dọa từ nước ngoài bằng cách tiêu diệt tận gốc những kẻ khủng bố trước khi chúng có cơ hội tấn công", Noor, 33 tuổi, ngày 5/9 nói New York Post trong cuộc phỏng vấn đầu tiên của cô.
Noor ủng hộ TT Trump trong cuộc bầu cử tổng thống Mỹ năm 2020, gọi đây là cuộc bầu cử là quan trọng nhất của thế hệ. "Tôi đã ủng hộ Tổng thống Trump kể từ khi ông ấy tuyên bố tranh cử hồi năm 2015. Tôi đã theo dõi từ xa và tôi ngưỡng mộ quyết tâm của người đàn ông này", cô nói. "Ông ấy phải tái đắc cử. Điều đó rất quan trọng đối với tương lai của không chỉ của nước Mỹ mà cả nền văn minh phương Tây nói chung".

"Hãy nhìn vào tất cả vụ tấn công khủng bố đã xảy ra ở châu Âu trong 19 năm qua. Chủ nghĩa Hồi giáo cực đoan đã hoàn toàn thâm nhập vào xã hội của chúng ta", Noor nói thêm. "Ở Mỹ, điều rất đáng lo ngại là những người cánh tả thông cảm với những người có hệ tư tưởng đó".

Noor là con của Carmen Dufour, một tác giả người Thụy Sĩ, và Yeslam bin Ladin, anh cùng cha khác mẹ của trùm khủng bố. Dufour và Yeslam chia tay vào năm 1988, Noor cùng hai chị gái lớn lên ở Thụy Sĩ.

Noor 14 tuổi khi chú của cô gây ra vụ tấn công đẫm máu nhất trên đất Mỹ. "Tôi đã rất suy sụp. Tôi đã đến Mỹ với mẹ tôi vài lần một năm kể từ khi ba tuổi. Tôi đã coi Mỹ là quê hương thứ hai của mình".

"Tôi chưa từng gặp trải nghiệm tồi tệ nào với người Mỹ dù tôi mang cái tên khét tiếng. Ngược lại, tôi đã bị choáng ngợp bởi lòng tốt và sự thấu hiểu của họ", Noor nói và cho biết cô đã đến Mỹ vài lần kể từ sau cuộc tấn công. Noor chưa đến đài tưởng niệm vụ khủng bố 11/9 nhưng sẽ làm điều đó khi có lịch đến New York.

Osama Bin Laden là thủ lĩnh al-Qaeda, đứng sau vụ không tặc lao máy bay vào Trung tâm Thương mại Thế giới tại New York ngày 11/9/2001, khiến khoảng 3.000 người thiệt mạng. Ông ta bị tiêu diệt trong cuộc đột kích của đặc nhiệm Mỹ vào khu nhà tại Abbottabad, Pakistan tháng 5/2011.

Savanah Lyn Thomas - the New York Post

No comments:

Post a Comment